Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a transmis sâmbătă pe pagina sa de socializare, după participarea șefului statului și a premierului la inaugurarea a două obiective de investiții (un tronson de autostradă și o magistrală de metrou), că festivitățile organizate în perioada electorală au „iz ceaușist” și nu l-ar mira să se revină la „mesajul de la miezul nopții al președintelui”.

„Mi-e silă de toate festivitățile astea bulucite în campania electorală în care președintele și prim-ministrul, într-un duo de nedezlipit, inaugurează fie obiective pe care le-au făcut alții, fie obiective la care nu s-a turnat încă nicio lopată. Mi-e silă de tot izul lor ridicol de ceaușist. Nu m-ar mira ca, mergând pe calea asta, să asistăm iarăși, în noaptea Anului Nou, la mesajul de la miezul nopții al președintelui”, a scris Varujan Vosganian pe FB.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, alături de premierul Ludovic Orban, la deschiderea tronsonului de autostradă Iernut – Cheţani din judeţul Mureş.

Șeful statului a participat și marți, alături de premier, la inaugurarea Magistralei 5 de metrou din București.

Sursa: Realitatea Din ALDE

Articolul precedentTăriceanu despre Rareș Bogdan: ”O să iasă cu pușca pe stradă să-i lichideze pe cei care nu îi cântă în strună”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 71. Trei luni fără școală, pierderi de 3% din viitorii bani ai copilului