Victor Ponta a anunțat, imediat după anunțarea rezultatelor parțiale că Pro România va negocia cu orice forță politică, în afară de UDMR. Ponta a declarat că a vorbit cu Marcel Ciolacu, liderul PSD, la telefon.

”Discut cu oricine vrea să facă ceva bun în România, nu cu UDMR. Mă voi așeza la masă cu toate partidele politice, cu premierul desemnat, care va fi acela, mai puțin cu UDMR. Este o situație de criză și trebuie să scoatem țara din criză.

Nu știu dacă Ludovic Orban va rămâne premier. Cred că în acest an guvernarea a fost foarte rea. Sunt convins că am făcut 5%, dar degeaba am făcut, dacă nu ne apărăm votul. Să numărăm corect voturile. Am vorbit mai devreme cu Marcel Ciolacu și l-am rugat să le spună să fie atenți, să nu se fure.

Nu las orgoliul să mă stăpânească. Cei care suntem în Parlament trebuie să ne așezăm la masă să găsim o soluție. Nu mă va conduce orgoliul sau patima împotriva cuiva. PMP va avea 7% alcoolemie sau ce (n.r. Traian Băsescu a declarat, după închiderea urnelor, că PMP va avea 7% fără redistribuire)?”, a spus Victor Ponta la România TV.

Articolul precedentALEGERI PARLAMENTARE 2020. EXIT POLL Realitatea – Insomar IC: cine face majoritatea în Parlament
Articolul următorTăriceanu îl avertizează pe Iohannis: ”Trebuie să respecte Constituția!”