Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică dur schimbarea din funcție a directorului Institutului de Fizica Nucleara “Horia Hulubei”. Acesta a fost demis pe Monica Anisie, după ce mandatul acestuia a fost prelungit de un secretar de stat. Anisie l-a numit în funcția de director pe sindicalistul Nicolae Mărginean, care a purtat în ultima lună o campanie virulentă împotriva lui Zamfir.

“Politizarea instituțiilor publice de către Guvernul PNL nu se mai oprește!

După un patron de pompe funebre și un chelner puși manageri de spital, după ce verișoara ministrului sănătății a fost pusă administrator la Antibiotice Iași, după ce toți finii, cumetrii, verișorii și finii finilor, prietenii prietenilor au fost numiți în funcții publice, acum cei din Guvernul Orban au pus ochii pe postul celui care a pus fundațiile celui mai ambițios program de cercetare românesc, Laserul de la Măgurele.

Trista ironie a sorții: în 2008, când Guvernul pe care îl conduceam a aplicat pentru acest ambițios program, nu m-am gândit că poate ajunge pe mâna unui lipitor de afișe PNL”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Articolul precedentAutoritatea Electorală Permanentă a lansat în dezbatere publică proiectul privind stabilirea cheltuielilor pentru alegeri
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 46. Românii care nu poartă măști, turnați de vecini