Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că premierul Ludovic Orban “dispreţuieşte” industria ospitalităţii şi “sacrifică” zeci de mii de locuri de muncă, potrivit Agerpres.

“Orban dispreţuieşte industria ospitalităţii şi îi batjocoreşte pe reprezentanţii ei cu orice ocazie! Guvernul Orban a hotărât, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalităţii şi sacrificarea a zeci de mii de locuri de muncă.

Acesta este rezultatul amânării redeschiderii restaurantelor, moment ce era aşteptat să se întâmple de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentanţilor acestui domeniu, angajatorilor şi angajaţilor, familiilor acestora.

Mulţi antreprenori şi-au pus speranţele în vorbele aruncate în vânt de Guvern şi au sperat că Orban şi gaşca lui se vor ţine de cuvânt şi îşi vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au ţinut cu dinţii de angajaţii pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar”, a afirmat Tăriceanu, marţi, pe Facebook.

Potrivit lui Tăriceanu, numărul de cazuri confirmate cu COVID-19 este dependent de numărul testărilor efectuate.

“Este de mirare că atunci când testezi mai mult o să ai mai multe persoane testate pozitiv? Ştie cineva cum şi unde testează sau cum dau rezultatele? Ştim cu toţii cazuri de decese care au fost raportate după 2-3 săptămâni de la momentul în care s-au produs.

Probabil că la fel e şi cu testările, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus. Eu cred că băieţii ăştia de la guvernare au introdus deja softul de la alegeri în care nu contează cine votează, ci contează doar cine numără.

La fel şi aici, nu contează ce şi pe cine testezi, ci contează cine raportează. Concluzia este una singură: de când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele”, a a adăugat Tăriceanu.

Articolul precedentSondaj IMAS: Tendințe suprinzătoare în ochii electoratului pentru partidele de dreapta
Articolul următorTăriceanu: La modul cum se mișcă Guvernul Orban, măștile promise încă din luna mai vor ajunge la români după ce trece și starea de alertă