Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat dur decizia anunțată de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, ca de la 15 iunie românii să poată avea acces la sălile de fitness, dar nu și la dușuri, după antrenament.

„Dacă aș merge pe ideea „nu mă afectează, deci nu mă bag”, probabil că ar trebui să tac. Dar cum să taci când vezi cum se împăunează dl Iohannis, de braț cu Ministrul Sportului, că de pe 15 iunie le vor da voie românilor să meargă la sala de fitness??!! În mărinimia lor le dau voie practicanților chiar să folosească vestiarul! Daaaaa, sunt generoși. Dar, ca să mai echilibreze situația, le interzic folosirea dușurilor! Bre, nu ziceați voi să ne spălăm de câte ori avem ocazia?? Până când ajungem să vedem ștampila din 1994 de la discotecă??!! Acu v-ați răzgândit? Ne lăsați să mergem acasă nespălați și cu virusul atârnând de noi?

Sunteți serioși? Vestiarul e în regulă, dar dușul nu? Aveți voi informații cum că coronavirusul ne pândește din spatele gelului de duș?

E clar că cei care au făcut aceste reguli nu au nici o treabă cu mersul la sală. Altminteri și-ar da seama că acces la vestiar, dar interdicție la duș e ca nunta fără lăutari. Sau ca și cum îi dai unui om autoturismul fără pedale de frână și accelerație.

Zic și eu, poate așa înțeleg și ei!”, a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

 

 

 
Articolul precedentCiolacu anunță sfârșitul negocierilor: Călin Popescu Tăriceanu ar putea candida din partea alianței PSD – ALDE
Articolul următorAEP a virat partidelor peste 23 de milioane luna aceasta