Anunț tranșant făcut de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta susține că nicio persoană din conducerea formațiunii nu va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare. Membrii ALDE și-ar “pierde identitatea politică”, susține Tăriceanu.

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu cataloghează drept fake-news informațiile potrivit cărora persoane din conducerea ALDE ar putea candida pe listele PSD la alegerile parlamentare.

„Continuă din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aș candida la alegerile parlamentare pe listele PSD! Realitatea este mai simplă: sunt cel care am susținut și susțin că ar fi benefică o alianță ALDE, PSD și Pro România ca o construcție care se poate opune mai eficient dictaturii PNL-iste. Dacă această alianță nu se poate face nu este din cauza noastră și nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică”, a declarat Tăriceanu.

Acesta susține că ALDE va continua să se opună „încălcării Constituției de către dl. Iohannis”.

„ALDE va rămâne apărătorul drepturilor și libertăților cetățeanului și al nevoii de a fi respectată legea. Vom continua să ne opunem încălcării Constituției de către dl Iohannis și îl vom sancționa în orice mod vom putea. Așa că cine își freacă lăbuțele că scapă de noi trebuie să-și pună pofta în cui”, a mai spus liderul formațiunii.

Sursa: Realitatea Din ALDE

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine
Articolul următor100% TU DECIZI! Dumitrița Gliga vrea șefia județului Mureș. Tatăl condamnat, fiica pusă pe listă în locul lui