Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține într-o postare pe pagina personală de facebook că președintele Iohannis este „un Președinte care stimează și omagiază eroii noștri atunci când îi poate folosi în campania electorală și doar în timpul programului de lucru”, fiind „exclus în weekend”.

Reacția liderului ALDE vine în contextul în care șeful statului a fost joi, 11 iunie, în Piața Universității unde a depus o coroană de flori la monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990.

„Ieri, dl Iohannis și-a învins frica de virus și a ieșit din mediul septic de la Cotroceni. A fost în Piața Universității unde a depus o coroană de flori la monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Un gest frumos și de apreciat. Doar că ieri a fost data de 11 iunie!

Nu este pentru prima dată când dl Iohannis rescrie istoria în funcție de interese electorale sau de când trebuie să plece la Sibiu. Anul trecut a încercat să organizeze o ceremonie de omagiere a victimelor comunismului la 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 în luna Mai! Ca să-l ajute în campania electorală pentru Parlamentul European. Doar replica hotărâtă a unor urmași ai dizidenților anticomuniști l-a putut întoarce din drum.

Deci, dl Iohannis este un Președinte care stimează și omagiază eroii noștri atunci când îi poate folosi în campania electorală și doar în timpul programului de lucru! Exclus în weekend!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Nicolae Robu, primarul îndrăgostit de palmieri și papagali. Finanțări ilegale din dragoste de fotbal
Articolul următor100% TU DECIZI! Călin Popescu Tăriceanu, omul pasionat de mașini, motociclete și neveste