Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu afirmă că haosul și starea de incertitudine creata de guvernanți a avut efecte negative asupra tuturor românilor.

“Apogeul incompetenţei acestui guvern s-a întâmplat ieri aproape de miezul nopţii! Cu doar 15 minute înainte de miezul nopţii, cu doar 15 minute înainte de a sfârşi starea de urgenţă, guvernanţii au decis ce putem şi ce nu putem să facem după trecerea stării de urgenţă! Oare ce au avut ei în cap când au venit atât de târziu cu aceste decizii? Nu au ştiut că starea de urgenţă se va sfârşi? Lor nu le-a spus dl.Iohannis în urmă cu două săptămâni că nu va mai prelungi starea de urgenţă? Cum au crezut că putem să ne facem planuri de pe o zi pe alta, ca să nu zic de pe o oră pe alta?”, afirmă Tăriceanu într-o postare pe Facebook.
 
Liderul ALDE susţine că haosul creat de guvernanţi îi influenţează pe agenţii economici. El îl acuză pe Orban că sacrifică sectoare importante ale economiei. 
 
“Haosul uriaş pe care l-au creat ne influenţează pe toţi, dar mai ales pe cei care au o afacere mai mică sau mai mare, care astăzi nu ştiu dacă îşi deschid sau nu magazinul, dacă îşi cheamă sau nu angajaţii la muncă. Guvernanţii sacrifică unul după altul sectoare importante ale economiei, sectoare care creează sute de mii de locuri de muncă. Sacrifică industria ospitalităţii pentru că dl Orban crede că ea nu aduce suficient la produsul intern brut. Sacrifică industria spectacolului pentru că dl Orban nu are bani să dea pentru cultură. Sacrifică industria sportului pentru că acestui guvern nu i se pare importantă. Sacrifică agricultura dând despăgubiri în loc de apă pe canalele de irigaţii. Sacrifică transporturile ca să poată să o ducă bine transportatorii din alte ţări. Şi exemplele pot continua”, a mai declarat Tăriceanu.
Articolul precedentPreședintele ALDE spune că este nevoie de 10 milioane de măști de protecție, pentru ca deplasarea populaţiei să se facă în siguranţă
Articolul următorCum s-au îmbogățit “băieţii deştepţi” din Sănătate. Marius Oprea: Începe în anticamera directorului SRI