Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu vine cu o precizare crucială după ce Camera Deputaților a adoptat miercuri, decizional, proiectul de lege pentru respingerea ordonanței de urgență privind creșterea etapizată a alocațiilor pentru copii.

„Guvernul va trebui SĂ DUBLEZE alocațiile așa cum prevede legea. Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!”, susține Tăriceanu într-o postare pe Facebook, lansând atacuri la adresa premierului Orban.

„Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui SĂ DUBLEZE alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Articolul precedentNoul calendar al majorării punctului de pensie: Doar 14% în plus până în 2021
Articolul următorCălin Popescu Tăriceanu: Premierul și-a pus două miliarde la rectificare ca să cumpere primari