Călin Popescu Tăriceanu, candidat Pro România la alegerile parlamentare, reacţionează la declaraţiile de presă ale preşedintelui Iohannis, la un an de mandat. Fostul lider PNL şi ALDE afirmă că “ieşirile propagandistice” ale preşedintelui Iohannis au doar rolul de a distrage atenţia de la problemele ţării.

“Ieri seară, dl Iohannis a ieșit DIN NOU la TV! De data asta ca să ne spună că a trecut un an de când a fost ales președinte. A recunoscut că îi pare rău că nu a făcut nimic. De fapt, că a făcut cam ce a făcut și în primul mandat: NIMIC!

Ieșirile propagandistice ale lui Klaus Iohannis continuă cu un singur scop: să ne distragă atenția de la adevăratele probleme ale țării! De la întrebările pe care ar trebui să le punem zilnic “Guvernului Meu”:

1. Unde sunt măștile pe care le-ați promis celor defavorizați?

2. Unde sunt tabletele promise copiilor?

4. De ce nu deschideți școlile?

5. De ce ați închis piețele?

6. De ce ați închis restaurantele?

7. De ce închideți în case comunități întregi fără să-i testați?

8. Unde sunt cele 110 miliarde lei pe care le-ați împrumutat?

9. Câți bugetari o să dați afară dacă mai sunteți la guvernare în 2021?

10. Cu ce procent o să reduceți pensiile dacă mai rămâneți la guvernare?

11. O să schimbați Constituția ca dl Iohannis să mai poată avea încă 2 mandate de președinte?

Aceste întrebări și multe, multe altele sunt cele pe care dl Iohannis încearcă să le acopere prin ieșirile publice zilnice. Ieșiri în care nu spune nimic, dar lansează mult fum! Nu vă lăsați fentați pentru că dacă ne păcălesc acum… timp de 4 ani păcăliți rămânem!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat  marţi seara că, pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie “definitivă” şi a pledat pentru “un Guvern de dreapta, în jurul PNL”, cu o solidă majoritate în Parlament, în vederea îndeplinirii reformelor.

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Retrocedări cu cântec. Cum a fost privatizat sectorul 6 pe bucăți
Articolul următorCandidatul PRO România Diaspora, Raluca Roșca, propune un program de asistență în dreptul muncii