Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat pe pagina personală de facebook că a depus, miercuri, la birourile reunite, proiectul de declarație a Parlamentului privind situația spitalelor din România, document prin care Legislativul să atragă atenția Guvernului Orban cu privire la blocajul produs în sistemul de sănătate.

”Am promis, am făcut! Astăzi (miercuri – n.r.) , ALDE a depus la birourile reunite proiectul de declarație a Parlamentului privind situația spitalelor din România. Prin acest document ne dorim să atragem atenția Guvernului Orban cu privire la blocajul pe care l-a produs în sistemul de sănătate și consecințele extrem de grave asupra bolnavilor cronici, care au fost excluși din sistemul medical de stat și nu au avut acces la tratament”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai afirmat că speră că Parlamentul va adopta această declarație, iar Executivul va lua măsurile necesare.

”Sperăm că Parlamentul va adopta această declarație, iar guvernul va trata cu seriozitate semnalul nostru de alarmă și va reanaliza măsurile discriminatorii și va decide redeschiderea spitalelor din sistemul public de sănătate pentru toate categoriile de bolnavi”, a conchis liderul ALDE.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 9. Pandemie a capella
Articolul următorPRIMUL INTERVIU al lui Liviu Dragnea din închisoare. Fostul lider PSD rupe tăcerea – Interviu exclusiv Realitatea PLUS