Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a izbucnit la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl numește ‘ficus solemn’. Tăriceanu acuză că Iohannis e interesat doar de alegeri.

“Serios, oameni buni, sunt singurul care vede că toate ieșirile publice ale ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop, acela de a mai lăuda guvernul falimentar #Orban? Ieri a ieșit, DIN NOU, la ora 18.00, să ne spună că pe 14 septembrie începe școala, de parcă noi care avem copii nu am ști și nu am sta cu inima cât un purice! Faptul că începe școala ar fi trebuit să i-o spună lui Orban acum câteva luni!

Sunt singurul care observă că singura dată când i se aprind luminițe în ochi este atunci când vorbește despre cum trebuie să câștige #PNL-ul toate alegerile?

Sunt singurul care observă că marele lui program intitulat “România Educată” este doar praf în ochii noștri?

Sunt singurul care vede că, în vremuri atât de grele ca cele prin care trecem, #Președintele care ar trebui să fie al nostru al tuturor este doar un mărunt #activist de partid plătit din banii noștri?

Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care văd toate astea pentru că ar însemna că am înnebunit!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Articolul precedentCozmin Gușă, reacție după dezvăluirile lui Dorin Iacob: “Să înceapă ancheta internă în SRI”
Articolul următorVictor Ponta – jucăria preferată a sistemului. Dosare grele fabricate la comandă