PRO România deschide listele de candidați de la Botoșani cu Mihaela Huncă pentru Camera Deputaților și Roxana Florentina Țurcanu pentru Senat. Cele două profesioniste sunt recunoscute pentru experiența în domeniul educației, al administrației publice, dar și pentru rezultatele obținute în mandatele anterioare din Parlament.

„Am luptat în Parlament pentru școala românească. Am luptat pentru ca performanța să fie încurajată și răsplătită și am reușit asta prin legea care prevede înființarea de centre de excelență în fiecare județ. Vreau să merg mai departe și, împreună cu echipa PRO România, în Parlament, să venim cu soluții pentru ca sănătatea, educația și protecția socială să fie cu adevărat garantate și accesibile fiecărui român”, a declarat Mihaela Huncă, actual deputat și candidatul PRO România pentru Camera Deputaților.

Lista de la Senat este deschisă de Roxana Florentina Țurcanu, fost deputat în legislatura 2021-2016, cadru didactic, antreprenor și cunoscut om politic. Cunoaște bine administrația locală din Botoșani și este pregătită să apere interesele cetățenilor direct din Parlament.

„Obiectivul imediat al PRO România este planul de ieșire din criză, astfel încât niciun român să nu fie lăsat în urmă. Experiența mea politică și administrativă mă va ajuta să îndepărtez prin legislație acele piedici aflate în calea dezvoltării județului nostru. Schimbarea în bine trebuie să se vadă în mod direct, prin îmbunătățirea nivelului de trai al botoșănenilor”, a explicat Roxana Țurcanu, candidatul PRO România pentru Senat.

Pentru Camera Deputaților, lista candidaților PRO România Botoșani se continuă cu:

Cătălin Silegeanu: Antreprenor cu peste 15 ani experiență, Silegeanu crede că Botoșaniul poate fi adus la standarde europene, cu drumuri bune, oportunități de investiții și prin accesarea de fonduri europene. El își dorește ca tinerii să aibă opțiunea de studii și locuri de muncă mai competitive chiar aici, acasă, în Botoșani.

Sălăvăstru Aurica: Avocat, cu expriență semnificativă în rezolvarea problemelor sociale din Botoșani. Își dorește să îmbunătățească legislația care definește cadrul familial, în sensul garantării egalității de șanse pentru toți copiii. Crede că România poate fi schimbată doar dacă oamenii de înaltă calitate morală și socială se implică.

Georgeta Edita Nistor: Doctor generalist cu experiență de peste 30 de ani, specializat pe medicina de familie. Își dorește politici de sănătate publică prin care accesul la servicii medicale să fie asigurat pentru fiecare botoșănean. Este pregătită să lupte pentru cei din Botoșani prin îmbunătățirea legislației din domeniu.

Pentru Senat mai candidează:

Atudoroae Alin Daniel: Medic UPU de peste 12 ani, preocupat de accesul tuturor la serviciile de sănătate publică. A ajuns la concluzia că legislația din domeniul medical trebuie gândită împreună cu cei care o pun în aplicare. Își dorește ca autoritățile locale să sprijine dotarea spitalelor din județ și să deschidă noi oportunități pentru atragerea de specialiști.

Petru Albert Tanasa: Antreprenor cu peste 500 de angajați, cunoaște provocările managementului în vreme de criză. Consideră că experiența profesională, administrativă și politică, alături de responsabilitatea și seriozitatea de care a dat dovadă până acum îl vor ajuta să-și reprezinte cetățenii mai bine intrând în Parlament.

Articolul precedentSe pregătesc noi restricții. Când vor intra în vigoare și despre ce măsuri este vorba
Articolul următorSpovedania lui Rizea continuă: Zeci de milioane de euro furate din afacerile cu motorină