Ion Valentin Voicu, consilier general al ALDE in București, a enumerat o serie de proiecte care au fost susținute și acum sunt proiecte finalizate sau puse în operă:

”Împreună cu colegii mei, Tudor – Tim Ionescu, Alexandru Baicu Ciudin și Tomniţa Michaela Florescu din Consiliul General am sustinut, am propus și am aprobat întodeauna proiecte pentru dezvoltarea Municipiului București.

Proiectele pentru susținerea cazurilor sociale din Municipiului București ne-a fost una dintre preocupări.

Vom susține, în continuare, proiectele benefice pentru cetățenii Municipiului București.

Astfel, se desfășoară, în ritm alert, lucrările la Ansamblul rezidențial de locuințe sociale construit de Compania Municipală Imobiliară București prin Trustul de Clădiri Metropolitane București S.A.

Sunt deja gata subsolul (cu parcare subterană având 91 de locuri, adăposturi de apărare civilă, boxe, spații tehnice, etc.) și parterul pentru primul bloc al complexului de locuințe.

Vor fi construite peste 600 de apartamente aici. Termenul de finalizare estimat pentru acest prim bloc al ansamblului este septembrie 2020.

Pe șantier sunt respectate toate normele igienice și sanitare impuse pentru aceasta perioadă, precum și normele de siguranța și protecția muncii.”, a spus Voicu Ion Valentin, Consilier General, Președinte Comisia de Sănătate și Protecție Socială CGMB.

 

 
Articolul precedentMarile proiecte ale Bucurestiului sustinute de consilierii generali ALDE
Articolul următorOpozitia anunta un proiect de lege pentru anularea directa a amenzilor date in perioada starii de urgenta