Deputatul ALDE Varujan Vosganian tine sa anunte ca el este sustinator al lui Donald Trump. „Eu as vrea ca Donald Trump sa castige alegerile”, a scris Vosganian.

„Eu as vrea ca Donald Trump sa castige alegerile. E mai viu in gandire si se ocupa de America mai mult la ea acasa”, a scris Vosganian pe Facebook.

Varujan Vosganian nu a mai prins loc pe nicio lista la parlamentare, in conditiile in care Calin Popescu Tariceanu s-a transferat pe listele Pro Romania.

Mai mult, DNA ar putea sa reinceapa urmarirea penala impotriva sa. Dosarul Romgaz va fi redeschis, avand in vedere ca un martor a venit cu noi declaratii, a anunta recent jurnalist TVR Alex Costache.

„Tocmai au aparut elemente noi care impun redeschiderea anchetei Romgaz in cazul d-lui Vosganian. Varujean nu a mai prins loc pe liste, iar un martor din dosar a facut un supliment de declaratie!”, anunta Alex Costache, jurnalist la TVR specializat pe justitie.

Varujan Vosganian, ramas in afara listelor parlamentare, a anuntat recent ca nu mai candideaza la alegerile din 6 decembrie. „Simt ca lumea politica de azi nu mi se potriveste”, se plange Vosganian.

„Am ales sa nu candidez la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Simt ca lumea politica de azi nu mi se potriveste. Sau, ca sa pastrez proportiile, eu nu ma potrivesc lumii politice de azi”, a anuntat, vineri, Varujan Vosganian.

ALDE, formatiunea din care facea parte Vosganian, a fost inghita de Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu si-a gasit astfel loc pe listele Pro Romania la Bucuresti, fiind primul pe lista pentru Senat.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a solicitat, in 2 februarie 2015, procurorului general al Romaniei sa ceara Senatului avizarea cererii de urmarire penala pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunitatii lui Vosganian.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 103. Minciuna se strigă, adevărul se șoptește!
Articolul următorSe pregătesc noi restricții. Când vor intra în vigoare și despre ce măsuri este vorba