Cea mai recentă gafă a premierului Orban a fost taxată de copreședinte ALDE București, Claudiu Daniel Catană. Orban a spus că că pandemia va deveni „o neprețuită amintire a copilăriei”.

„Într-unul dintre cele mai neinspirate mesaje de Ziua Copilului, premierul Orban le spune copiilor și părinților că „timpul pe care mulți dintre români l-au petrecut alături de copiii lor în ultimele săptămâni, mai mult decât aveau posibilitatea înaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranță o semnificație aparte pentru fiecare” și că va deveni „o neprețuită amintire a copilăriei”. Absolut deloc dle Orban nu va deveni o amintire neprețuită! Cum să invoci o pandemie și să spui că ea poate fi un moment de neprețuit pentru oricine? Să fie de la fumul de țigară, de la whisky-ul din birou?

Să vă spunem de ce, dle Orban, nu va fi o amintire neprețuită!

1) pentru părinți nu va fi o amintire neprețuită din cauza bramburelii făcută de guvernul dvs cu zilele libere; părinții nu au știut dacă pot sta acasă cu cei mici în perioada stării de alertă, cât școlile au fost închise; nu va fi o amintire neprețuită pentru părinții care și-au pierdut locurile de muncă și veniturile cu care asigurau cele necesare familiilor; nu va fi o amintire neprețuită pentru copiii ai căror părinți au fost îmbarcați în avioanele cu destinația Germania la sparanghel!

2) pentru copii nu va fi o amintire neprețuită, ci o perioadă traumatizantă! Traumatizantă pentru că ei nu au putut să meargă la locurile de joacă, nu au putut merge la școală, nu au putut socializa cu alți copii.

3) nu va fi o amintire neprețuită pentru copii pentru că nu v-a păsat de ei! Nu v-a păsat de învățământul online, să le asigurați accesul egal! Nu v-a interesat de copiii din familiile din categorii vulnerabile că nu vor avea bani de măști!

Iar exemplele pot continua. Deci, dle Orban, nu e vreo amintire neprețuită în această pandemie!”.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Valer Dorneanu, șeful deputaților când se nășteau baronii. Șeful CCR, în Rusia pe banii românilor
Articolul următorTăriceanu, vorbe cu tâlc: Relaxarea de ieri nu a fost o pomană din partea acestui guvern incompetent