Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost introdusă la vot final. Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat, miercuri, suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Parlamentarii vor vota proiectul PSD.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a decis, miercuri, să dezbată şi să voteze proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor deoarece a fost depus primul.

„Va solicit atenția pentru o intervenție pe procedură. În reuniunea BPR de ieri am convenit ca urmare a unei propuneri formulate de liderul de grup PSD, Alfred Simonis, să formulăm o propunere de completare a ordinii de zi de azi. Vă propun să introducem pe ordinea de zi, la punctul 8, proiectul de modificare a Statutului deputaților și senatorilor, proiect de lege prin care, sunt trei propuneri legislative formulate de trei grupuri parlamentare, pentru abrogarea a două articole care instituie dreptul la pensii speciale”, a declarat liderul PNL Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 159. Când banii n-au valoare pentru cea mai tare deputată PSD
Articolul următor”Culisele statului paralel” | MAFIA lemnului din România, subiect de film – pădurari și activiști de mediu AMENINȚAȚI. Cine închide ochii la JAF – VIDEO