Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, intenționează să revină în Partidul Social Democrat. Decizia a fost luată în urma mai multor discuții pe care le-a avut cu șefii PSD. Revenirea va avea loc, cel mai probabil, prin fuziunea partidului în care acum se află cu cel social democrat.

„PSD are șanse să se reformeze. Ajută că e în opoziție. Eu nu sunt o persoană conflictuală (n.r.: era vorba de Gabriela Firea). Unii avem principii, alții mai puțin, aici nu mă refer la cineva anume, ci în general.

Nu am de făcut nicio critică nimănui în partid. Eu sunt cel care a adus-o în PSD și în politică pe Gabriela Firea. Doar ce intrase în partid și eu sunt cel care am pus-o pe listă la Senat. Deci nu văd ce ar putea să aibă doamna Firea împotriva mea.

Am avut o discuție foarte serioasă cu cei trei lideri PSD în care lucrurile sunt clare. E o chestiune de pași revenirea mea în PSD. Dacă schimb partidul îmi pierd mandatul.

E foarte posibil să fuzioneze actualul partid în care sunt cu cu PSD. Îl apreciez pe liderul PSD”, a spus Robert Negoiță, la Digi24.

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 16 ianuarie 2021
Articolul următorAdevăratul combinator din PSD: Horia Mihălcescu, șopârla de pe umerii lui Liviu Dragnea și Elena Udrea