După ministrul de finanțe și cel al agriculturii, a venit rândul ministrului de interne să dea cu subsemnatul în fața Parlamentului.

Liderul grupului parlamentar PSD din Senat, Radu Preda, a anunţat marţi, în plen, depunerea unei moţiuni simple intitulate “Democraţia românească în derivă. Cu vela ruptă, în timp de pandemie” formulată împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

“În conformitate cu prevederile Regulamentului, depun moţiunea simplă la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, cu titlul ‘Democraţia românească în derivă. Cu vela ruptă, în timp de pandemie’. Vă rog să dispuneţi conform Regulamentului dezbaterea şi votul pentru această moţiune”, a afirmat Radu Preda, de la tribuna Senatului.

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a precizat că moţiunea simplă se va dezbate marţea viitoare, 26 mai, începând cu ora 15.00.

Articolul precedentTăriceanu a prins Guvernul în ofsaid: ”Dacă nu sunt doar gogoşi propagandistice, să se dea alocaţiile mărite!”
Articolul următorTăriceanu: ”ALDE nu poate accepta ca o ţară să sufere din cauza unor incompetenţi care încă ne guvernează”