Claudiu Daniel Catană, co-preşedintele ALDE Bucureşti, îi invită în partidul rezultat din fuziunea ALDE cu Pro România, Pro România Social Liberal, pe cei care nu se regăsesc nici în PSD, nici în PNL, iar USR li ”se pare o formaţiune care doar aruncă vorbe în vânt, fără a face nimic concret”, potrivit news.ro.

”Dacă nu te regăseşti nici în PSD, nici în PNL, iar USR ţi se pare o formaţiune care doar aruncă vorbe în vânt, fără a face nimic concret, atunci ai o alternativă reală pe scena politică: Pro România Social Liberal! ALDE şi Pro România şi-au dat mâna pentru a crea o alternativă reală pentru tinerii din România care s-au săturat de politica învechită a PSD şi PNL, dar şi de promisiunile deşarte ale USR”, scrie Catană pe Facebook.
El precizează că Pro România Social Liberal este un proiect de centru dedicat tuturor tinerilor care îşi doresc cu adevărat schimbarea în România.

”Schimbarea vine doar prin implicare! Implică-te! Vino alături de noi!”, afirmă Claudiu Daniel Catană.

Liderul Pro România Victor Ponta a anunţat joi că Pro România şi ALDE vor avea candidaţi comuni la alegerile parlamentare din 6 decembrie şi a precizat că este convins că „oamenii care vor fi aleşi într-un singur partid care se va numi Pro România Social-Liberal pot să blocheze un drum drept spre prăpastie”. La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu a adăugat că nu va fi paritate în lista pentru alegerile parlamentare şi ci 60% Pro România şi 40% ALDE. Lista la Camera Deputaţilor va fi deschisă de Victor Ponta, iar cea la Senat de Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa: Realitatea Din ALDE

Articolul precedentSondaj CURS: Pe cine ar vota românii dacă mâine ar fi alegeri parlamentare?
Articolul următorSURSE: Palatul Parlamentului s-ar putea închide începând de joi!