Consilierul General al Municipiului București (CGMB), din partea ALDE, Ion Valentin Voicu, susține că locurile de joacă din Sectorul 5 sunt lăsate în paragina și investițiile sunt ZERO.

„Locurile de joacă din Sectorul 5 sunt lăsate în paragina și investițiile sunt ZERO.

În această perioadă în care sunt închise locurile de joacă din cauza restricțiilor impuse la nivel național, aceste locuri de joacă puteau fi modernizate. Cu atât mai mult cu cât ANPC-ul a închis majoritatea locurilor de joacă în urmă cu 4 luni.

Sectorul 5 are nevoie de investiții pentru aceste locuri de joacă, dar primarul Daniel Florea nu le-a găsit încă în ograda sa ori nu le-a văzut.

Îi solicit primarului Florea să anuleze licitațiile pentru scena din Parcul Sebastian și cu acești bani să modernizeze locurile de joacă lăsate în paragină.

Copiii trebuie să fie în siguranță îndată ce se pot redeschide aceste spații, iar noi nu putem sta nepăsători la inacțiunile sau la acțiunile lipsite de sens ale primarului Florea.

Mai e un pic și plecați, dar până atunci: rezolvați ceea ce este de rezolvat‼️”,  se arată pe pagina de Facebook a lui Ion Valentin Voicu.

Articolul precedentAstăzi se decide în Parlament soarta primarilor din toată țara
Articolul următor100% TU DECIZI! Nicolae Bănicioiu, ministrul din vremea Colectiv, ipocrizie pe COVID-19