Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că există discuții pentru o alianță cu ALDE, însă nu pentru alegerile locale.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, dacă este reală informația apărută în spațiul public potrivit căreia Călin Popescu Tăriceanu va candida din partea PSD la alegerile parlamentare.

„Avem discuții, există posibilitatea să avem o alianță cu ALDE. Călin Popescu Tăriceanu ar putea candida din partea alianței PSD – ALDE. Totuși, primele alegeri sunt alegerile locale. Eu sunt deschis, sunt un om deschis de felul meu. Sunt deschis la orice fel de alianță benefică românilor, o alianță care să ne strângă în jurul unui program economic și în jurul unui program politic”, a spus Ciolacu.

Cei șase deputați ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD, a anunțat, miercuri, deputatul Varujan Vosganian în plenul Camerei Deputaților.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Lia Olguța Vasilescu, karatista iute la mânie. Arestată preventiv pentru mai multe infracțiuni
Articolul următorTăriceanu mătură pe jos cu ministrul Sportului: „Ne lăsați să mergem acasă nespălați și cu virusul atârnând de noi?”