„Când am fost mic, am fost vaccinat și copiii mei sunt vaccinați. Vaccinurile sunt o chestiune la ordinea zilei. Nu știu de ce discutăm atât de mult de acest vaccin (n.r. anti-COVID). Vaccinurile și-au dovedit de-a lungul anilor valabilitatea și eficiența. Oamenii trebuie să fie lăsați să decidă singuri dacă se vaccinează sau nu se vaccinează. Să nu fie obligați să se vaccineze,” a declarat Viorel Cataramă la „Legile Puterii.”

Întrebat dacă s-ar vaccina anti-COVID, candidatul PRO România la Senat a răspuns: „într-un anumit context, da. Dar eu m-am autoimunizat și nu consider că trebuie să mă vaccinez, că mă vaccinez degeaba. M-am autoimunizat infectându-mă.” „Eu fac parte din acea mulțime uriașă care s-a autoimunizat. Nu mai am nevoie de vaccin, din contră, cred că o să donez plasmă pentru alți bolnavi,” a precizat Cataramă.

„Vaccinul nu te scapă de infectare, ci te ajută să nu te îmbolnăvești. Te scapă de infectare masca, igiena și distanțarea fizică,” a concluzionat omul de afaceri.  

Viorel Cataramă a fost unul dintre cei care au susținut eliminarea obligativității respectării măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus.

În octombrie, invitat la emisiunea „Legile Puterii”, de la Realitatea Plus, el a susținut că a fost infectat de mai multe ori cu noul coronavirus, deși apoi a recunoscut apoi că testele au ieșit negative. Cataramă s-a declarat întotdeauna un adept al modelului adoptat de Suedia, care nu a impus restricții pentru populație la începutul pandemiei de COVID.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentVINERI, Ora 18:00 – Culisele statului paralel: Povestea privatizării Petrom
Articolul următorLiderul Pro Romania, Victor Ponta: ”USR-PLUS au o gândire absolut fascistă”