Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 3, Bogdan Valentin-Brătianu, susține că mai multe dintre corturile sale de campanie au fost distruse și le solicită celor implicați în cursa electorală să păstreze un ton civilizat, nu ”o competiți a bâtelor”.

”Tot mai mulți prieteni îmi semnalează distrugerea corturilor electorale instalate de echipa mea. Inițial am presupus că motivul ar fi structura fragilă a suporților de metal, fiind cele mai ieftine astfel de produse de pe piață. Din păcate, echipa de întreținere a găsit urme evidente de vandalism la unele din aceste corturi. Modul sistematic în care pare să se facă aceste distrugeri mă face să presupun că sunt orchestrate de unul dintre competitori. Înțeleg că prezența mea creează un deranj atât de mare încât acesta este singurul “argument” pe care îl poate folosi.

Pornind de la acest șir de vandalisme cer tuturor celor implicați în actul electoral să păstreze un ton civilizat, o competiție a ideilor și programelor, nu a bâtei.”, scrie candidatul ALDE.

Articolul precedentIohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilită de Parlament
Articolul următor100% TU DECIZI! Mircia Gutău și mandatele cu cântec. Condamnări și dosare penale pe bandă rulantă