Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat după ce a fost atacat că a propus ca alegerile parlamentare să aibă loc în primăvară.

“Vuvuzelele (gras plătite) ale guvernanților au ieșit la atac după propunerea mea de a se amâna alegerile parlamentare. Cică noi, opoziția, nu urmărim decât ca guvernul Iohannis-Orban să se uzeze în iarnă și să scoată un scor slab la alegerile din primăvară. Și astfel să fim în avantaj noi. Mărturisesc că nu asta am avut în minte, ci cum să-i oprim din această permanentă campanie electorală în care se află și în numele căreia iau toate deciziile. Acum, însă, dacă stau să mă gândesc mai bine, știți ceva? Parcă motivația lor e mai bună decât a mea!! În fond, nu e mai bine să ai ocazia să vezi niște guvernanți la treabă pe timpul iernii, să-i poți examina vreo câteva luni și apoi să ai șansa să decizi dacă vrei să te mai conducă încă 4 ani?

Chiar cred că românii au o șansă unică, să poată să judece guvernul după prestația de peste iarnă și să decidă dacă a fost convingătoare sau nu. Iarna trecută au ratat-o fiind ultimul guvern de pe glob care s-a prins că COVID-19 nu este doar o răceală banală care trece cu paracetamol! Așa că poate e mai rezonabil să ne perpelim încă 5-6 luni cu Orban decât să ne prăjim pentru următorii încă 4 ani!

Deci da, vuvuzelor, este nevoie de alegeri parlamentare la primăvară ca să se poată gestiona cu calm și nepropagandistic numărul tot mai mare de infectări, dar și ca să ne lămurim dacă acest guvern are vreun plan pe termen lung sau totul a fost doar o petrecere care ne-a costat doar până acum peste 100 miliarde de lei!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din ALDE

Articolul precedentCandidați din Buzău și Brăila, pe listele Agenției Naționale de Integritate
Articolul următorVosganian, atac la Ciolacu: „Ca sa fie sigur ca PSD nu trebuie sa aplice legea…”