Preşedintele filialei judeţene ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu, va candida pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad, se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, AGERPRES.

Daniel Olteanu a declarat că municipiul Bârlad are nevoie de “o perspectivă şi de o echipă ambiţioasă” la primărie, potrivit agerpres.ro.

“După ani şi ani în care Bârladul s-a oprit în dreptul bornei pe care scrie “dezvoltare” şi a aşteptat ca vântul schimbării să vină şi să-l mute din loc, eu sunt convins că ambiţia noastră e singura care va muta oraşul din loc! Cei mai mulţi oameni cred că un primar e bun dacă e gospodar şi atât. Greşit! Nimic nu e mai periculos decât un gospodar fără ambiţie, care, în loc să ia decizii, ţine comunitatea pe loc. M-am hotărât să mă înscriu la cursa pentru primărie, pentru că eu nu mai vreau ca Bârladul să stea pe loc, vreau să avem de ce să fim mândri din nou, să ştergem odată şi pentru totdeauna praful de pe renumele oraşului nostru”, a subliniat, în comunicatul de presă, deputatul Daniel Olteanu.

Liderul ALDE Vaslui a adăugat că are alături de el o echipă de oameni “activi şi profesionişti”, iar proiecte acestora vor da “curaj şi încredere” locuitorilor din Bârlad.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 28. Când coronavirusul apelează la influenceri
Articolul următorÎntrebarea fundamentală pe care Călin Popescu Tăriceanu i-o pune premierului Orban