Roxana Florentina Anuşcă Ţurcanu a fost anunţată, luni, drept candidat al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) la funcţia de primar al municipiului Botoşani, în cadrul unei ceremonii de lansare a candidaţilor care a avut loc în oraşul Bucecea, potrivit Agerpres.

Anuşcă Ţurcanu, fost deputat, are 44 de ani şi este preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE.

“Va fi o luptă grea, dar nimic nu este imposibil. Am fost nevoită să fac lucrul acesta. Sunt cel mai bărbat dintre toţi bărbaţii acestui partid”, a afirmat Roxana Florentina Anuşcă Ţurcanu.

Înainte de a fi deputat în legislatura 2012- 2016, ea a fost profesor de istorie şi expert parlamentar, în prezent deţinând o afacere în domeniul alimentaţiei publice.

ALDE a anunţat, luni, că pentru funcţia de viceprimar al municipiului Dorohoi va candida Lucian Topalagă, actual viceprimar al acestei localităţi, iar pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean va candida omul de afaceri Bogdan Dăscălescu.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Sandu Niță, mandat de 8 luni plin de scandaluri. Clanurile care au capturat PSD Ilfov
Articolul următorGuvernul a atacat la CCR legea prin care sunt mărite pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor