Vicepreședintele ALDE Sector 2, Andrei Metehău, a fost votat în unanimitate de către Biroul Politic Teritorial pentru candidatura din partea ALDE la Primăria Sectorului 2.

Andrei Metehău este consilier local ALDE în Consiliul Local Sector 2 în prezentul mandat. Licențiat în managementul sectorului public și în științe politice, s-a remarcat prin sprijinul permanent acordat dezvoltării infrastructurii școlare și programelor educaționale, proiecte precum “Când Voi Fi Mare”, „Bucureștiul Interbelic” având un impact mare în rândul elevilor de la unitățile de învățământ din Sectorul 2.

Deși coloratura politică a Consiliului Local Sector 2 a diferit de restul sectoarelor Bucureștiului, ALDE și PSD fiind în opoziție, Andrei Metehău a reușit să obțină președinția Comisiei pentru relația cu patronatul, sindicatele și IMM-urile, poziție din care a reușit să impună o serie de proiecte care să vină în ajutorul mediului de afaceri și al locuitorilor sectorului 2: organizarea de târguri de joburi, înființarea unei comisii mixte din reprezentanți ai mediului de afaceri și Primăriei Sector 2, cu rolul de a limpezi cerinţele firmelor mici şi mijlocii în relaţia cu administraţia locală.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 15. De aia n-are ursul coadă, nu încape în selfie
Articolul următorVIDEO-Transfer de renume în ALDE. Tăriceanu a făcut marele anunț