Organizațiie județene ale Pro România și ALDE din Botoșani au depus, joi, candidaturile pentru alegerile paramentare. Cele două formațiuni au configurat o listă comună, urmând să fuzioneze într-un partid unic, informeaza stiri.botosani.ro.

Lidera filialei Pro România, deputatul Mihaela Huncă, ocupă prima poziție pentru un nou mandat în Cameră. Ea mulțumit electoratului pentru susținerea partidului și a declarat că este momentul ca România să devină „normală”.

„Venim în fața botoșănenilor cu o echipă de profesioniști, cu oameni energici, care îi vor reprezenta în Parlamentul României. Sunt onorată să reprezint interesele botoșănenilor și vreau să vă asigur că nu voi precupeți niciun efort să fiu mesagerul botoșănenilor și să-mi pun la dispoziție toată priceperea mea. Este momentul ca, prin vocea noastră, a Pro România, să mergem către o Românie normală, nu condusă doar de oameni care pun intersul lor pe primul loc”, a spus Mihaela Huncă.

Prima poziție pe lista pentru Senat este ocupată de către fostul candidat la Primăria municipiului Botoșani Roxana Țurcanu. Aceasta și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației județene a ALDE, pentru a putea candida la parlamentare.

„Vom parcurge o altă etapă. Consider că ALDE și Pro România, prin fuziunea care urmează să se facă, va fi formațiunea politică care va reprezenta botoșănenii și va face ca traiul celor din Botoșani și nu numai să fie unul mai bun. Parteneriatul cu Mihaela Huncă și Pro România reprezintă soluția pentru ca botoșănenii să vadă ce înseamnă cu adevărat să trăiești într-un oraș modern, european”, a declarat Țurcanu.

O altă achiziție relativ recentă a Pro România, tot fost candidat la Primăria municipiului-reședință de județ, Cătălin Silegeanu, a subliniat că, prin situarea sa pe poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților, are șansa să concretizeze proiecte demarate în campania pentru locale.

„Pro România este singurul care face opoziție la ora actuală, fiind un partid care merge pe același slogan: fără blaturi politice. Vreau să obțin acest loc, iar împreună cu siguranță vom reuși. Vreau să îmi duc mai departe proiectele începute în campania electorală pentru locale, iar împreună cu cei de la Pro România am descoperit că avem proiecte comune”, a punctat Silegeanu.

Sursa: Realitatea Din ALDE

Articolul precedent100% TU DECIZI! Nicolae Bănicioiu, ministrul care a adâncit rana Colectiv, veșnic fidel trădătorului Ponta
Articolul următorPRO România filiala Constanța a depus listele cu candidați pentru alegerile parlamentare