Conducerea ALDE a lansat duminică o serie de critici foarte dure după situația apărută la o ședință PNL unde participanții nu au purtat măști de protecție așa cum cere legea, potrivit unei filmări care a ajuns în presă.

„Guvernul PNL cere românilor să respecte regulile impuse de ei amenințându-i cu amenzi, dar tocmai miniștrii și membrii din conducerea PNL sunt campioni la nerespectarea regulilor!

Nu trece săptămână fără ca vreun lider PNL să nu încalce regulile impuse chiar de propriul Guvern. După spectacolul grotesc de pe stadionul din Timiș, după cheful dat de Rareș Bogdan la Cluj, a venit timpul liderilor PNL Iași să nu respecte regulile de distanțare impuse chiar de PNL. E vorba despre 2 iluștri reprezentanți ai guvernului PNL: ministrul mediului Costel Alexe și secretarul de stat de la ministerul culturii Liviu Brătescu.

Cei doi reprezentanți ai Guvernului Orban au fost prezenți la o ședință de partid cu peste 100 de participanți fără a purta măști de protecție, nici ei, nici participanții!!! Peste 100 de participanți într-un spațiu închis, unde conform regulilor PNL nu ai voie cu mai mult de 20 de participanți!!! Fără măști de protecție în condițiile în care măștile sunt obligatorii!!!

Ce îi va mai spune ministrul Costel Alexe acum mamei sale după ce în urmă cu 2 săptămâni îi spunea că mai este nevoie ca „o perioadă” să mai fim „vigilenți” în legătură cu epidemia de coronavirus? Îi va zice, după cum spune și cântecul, “dă mamă cu biciu-n mine”?

Încă o dată se dovedește că starea de alertă e doar pentru a-i panica și speria pe români. Dar nu e stare de alertă și pentru cei din PNL, care nu respectă nicio regulă!!!”, a transmis ALDE pe pagina de Facebook a partidului.

Articolul precedentMiron Mitrea crede ca și SRI își face propria curatenie în Sanatate
Articolul următorFlorin Cîțu, chemat din nou să dea explicații în Parlament