Preşedintele ALDE Sector 5, Alexandru Baicu Ciudin, a luat atitudine și a anunțat că cele susţinute de PRM într-un comunicat de presă  cu privire la o presupusă trecere de la ALDE la PRM a unor persoane este fake news.

Liderul ALDE Sector 5 afirmă că persoanele despre care este vorba nu au fost niciodată membri ALDE.

“Având în vedere informațiile vehiculate în presa de astăzi cu privire la afilierea în rândurile PRM a colegilor din filiala ALDE Sector 5, dezmint tot ceea ce s-a scris în legătură cu acest fals eveniment.

De altfel, precizez faptul că persoanele menționate în articolul ce a apărut pe site-ul stiripesurse.ro nu au fost niciodată membri ALDE Sector 5.

Prin astfel de știri, aflăm și noi că acest PRM mai există chiar de credeam că a murit odată cu Vadim.

În loc să ne vedem de treabă, în loc să contribuim fiecare cu ce putem ca să punem țara pe făgașul normal, e nevoie să combatem cu argumente clare ideile ce le vin peste noapte unora care nici nu acceptă că alții au alte valori sau credințe și că pun, mai presus de orice, principiile democrației.

Pentru alegerile locale ce vor urma, filiala ALDE Sector 5 și-a desemnat de luni bune de zile candidat la Primăria Sectorului 5 în persoana lui Voicu Ion Valentin. Tot mai multe persoane aleg să vină alături de acesta și să-l susțină fără rezerve pentru activitatea și implicarea de care dă dovadă atât în Sectorul 5, dar și în capitală”, scrie Alexandru Baicu Ciudin pe Facebook. 

Articolul precedentOrdinul privind obligativitatea purtării măştii a fost publicat în Monitorul Oficial
Articolul următor“Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” – Moțiune împotriva ministrului Anisie